Ledige stillinger

Vi trenger flere flinke kolleger! Har du fagbrev som tømrer og snakker godt norsk så kan du være aktuell for vårt Team? Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst, selvstendig og har sans for detaljer. Du har gjerne allsidig erfaring, men det er ikke noe krav.
Du må ha førerkort kl B

Vi tilbyr fast arbeidstid og lite overtid. Du kommer til et firma med struktur, ryddighet og gode rutiner. Vi har et godt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og spennende arbeidsoppgaver. Konkurransedyktige betingelser og arbeidsbil.

Vi søker også prosjektleder i 100 % stilling. Her vil det ligge ansvar i prosjektoppfølging og administrative oppgaver. Vi søker deg som har erfaring med slike oppgaver. Kvalifikasjoner er relevant praksis eller ingeniørutdanning. Vi er et selskap i vekst, med stabil kundegruppe. Vi har varierende og spennende prosjekter og i all hovedsak lokalt.  For den rette kan vi tilby konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser samt spennende og utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, kompetanseutvikling og et meget godt og inkluderende fag- og arbeidsmiljø.

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om stillingene! Ring Stein Kristian på tlf 982 94 297 eller send søknad med CV til skr@stein-kristian.com.

Velkommen på laget!