Om oss

Steinkjerfirmaet Stein Kristian Røset A/S er et
pålitelig firma med lang erfaring innen tømrerfaget.IMG_0599

I tillegg til oppføring av nybygg, hytter, terasser og garasjer, jobber vi med ombygging, restaurering og rehabilitering for privatpersoner, offentlig sektor og innen landbruk. Vi har spesialisert oss på skiferlegging, blant annet legging av skifertak. Vi jobber mye med restaurering av gamle trønderlåner, og vi er kurset i eldre byggteknikker. Vi utfører alle typer tømrertjenester. Skal du sette opp et nybygg eller et tilbygg? Trenger du hjelp til å pusse opp? Overlat jobben til fagfolk!

Vi har et nært samarbeid med anerkjente leverandører. Dette gjør oss til en solid samarbeidspartner du kan stole på!

Vi er opptatt av god service og effektiv kvalitet i alle prosjektene våre. Hos oss kan du stole på at du får det som var avtalt til riktig pris og til riktig tid. Vi leverer håndverk av høy kvalitet til konkurransedyktige priser!

Daglig leder Stein Kristian Røset har mesterbrev i tømrerfaget. De 9 andre ansatte i firmaet har alle fagbrev som tømrere. Vi er også godkjent lærebedrift og har en lærling i tømrerfaget.

Er også en seriøs aktør som leverer næring og landbruksbygg i stål.

Har 4 standard modeller som vi har satt sammen etter de behov som vi mener markedet er ute etter. Byggene selges ferdig oppsatt eller som en pakke løsning hvor man monterer selv.

Vi er basert på Steinkjer og tar oppdrag i hele steinkjerdistriktet.