Referanser

Tore Stokke
Da jeg bygde på fjøset i 2014 stod Byggmester Røset ansvarlig for tømrerarbeidene. Påbygget var på 430 kvadratmeter grunnflate. I tillegg ble det lagt nytt tak på eksisterende låve (300 kvadratmeter). Det ble gjort effektivt og godt snekkerarbeid til avtalt tid. Dette er en trivelig gjeng jeg godt kan anbefale!

Bilder fra arbeidet finner du her.

André Storstad
Jeg har brukt Røset til flere jobber siden 2006. I 2006 restaurerte de boligen vår; i 2009 satte de opp et nytt lagerbygg; de renoverte og bygde på våningshuset på gården i 2012-2013 og skiftet tak på stabburet i 2014. Vi har også brukt dem til flere ulike småjobber.De ansatte i Røset er trivelige og effektive folk, og det har alltid vært lett å kommunisere med dem under byggeprosessen.

Bilder av våningshuset finner du her.

Lars Bendik Austmo
Røset har totalrenovert 1. etasjen vår utvendig (inkludert skifte av vinduer), samt «løftet» huset ved å bygge på en 2. etasje.Vi er svært fornøyd med den jobben som ble gjort av Røset. Før jobben ble gjort hadde vi fått gode referanser på jobber de hadde gjort før, og de var konkurransedyktige i pris. Jeg opplevde at Røset lyttet godt til ønsker og forslag fra vår side, og at han alltid gav ærlige tilbakemeldinger. Jeg vil fremheve at de jobbet svært effektivt, uten at det gikk utover kvaliteten på noen som helst måte. Tvert imot var håndverket meget godt utført. De jobbet definitivt for lønna! Det var ryddighet og orden i alle ledd, og det var en munter og trivelig stemning på byggeplassen.